Bacak Germe

Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bacak estetiğinde amaç, kalçalardan ayak bileklerine kadar bacakları daha düzgün, şekilli ve çekici hale getirmektir. Bu amaçla fazla olan bölgelerden yağ dokusu alınır, eksik bölgelere eklenir. Yağın yetersiz olduğu hallerde bacakları şekillendirmek için silikon protezler ya da dolgu maddeleri kullanılabilir.

Bacak Estetiği Ameliyatı

Bacaklardaki şekil bozukluğu, sarkık deri görünümü, asimetrik duruş ve daha pek çok problem bacak estetiği ameliyatı ile düzeltilir. Özellikle kadınların etek giyme özgürlüğünü dahi elinden alabilen bacak görünümü problemleri cerrahi müdahaleler ile düzeltilmeye çalışılır. Üstelik yeni teknolojiler sayesinde bacak estetiği yaptıran hastalar çok daha konforlu bir iyileşme süreci eşliğinde, kısa sürede günlük yaşamlarına geri dönmektedirler.

Bacakların görünümü ile ilgili pek çok sorun estetik bacak ameliyatı ile düzeltilebilir. Ameliyatın nasıl yapılacağı  hastanın talepleri ve bacakların yapısına bağlı olarak değişmektedir. HASTA İLE BİRLİKTE DEĞERLENDİRİLEREK YAPILACAK OPERASYON şakillendirilir.Günümüzde estetik cerrahide uygulanan pek çok teknik, bacakta estetik ameliyat yapılırken de kullanılmaktadır. Bacak protezinden yağ enjeksiyonuna, germe tekniklerine kadar pek çok işlem bacak estetiği işlemlerine dahil edilebilir.

Estetik Bacak Germe

İç bacaklar kilo alındığında kolaylıkla yağlanabilen ve kolay deforme olabilen bir dokuya sahiptir. Aynı zamanda yaşın ilerlemesiyle beraber gevşeme ve sarkmanın da en kolay gerçekleştiği vücut bölgeleri arasında yer alır. Bölgesel yağlanmanın da fazla olduğu iç bacak bölgesindeki kalınlaşma, yürürken birbirine sürtme gibi sıkıntılarıda beraberinde getirebildiği için yaşam kalitesini düşürebilir. Bu durumda estetik bacak germe ameliyatı tercih edilebilir. Kalınlaşmış iç bacak dokusunda liposuction ile yağ alma işlemi ve fazla derinin çıkarılması kombine şekilde yapılmaktadır. Bu ameliyat tekniği ile daha düzgün, daha ince ve hem de daha gergin bir bacak görünümü hedeflenir. Hastanın bacak yapısına ve yapılacak işleme bağlı olarak kasık içi germe, T şeklinde bacak germe veya spiral bacak germe gibi teknikler tercih edilebilir.

Eğri Bacak Şekillendirme

Bacaklardaki eğri ya da çarpık görünümü düzgünleştirmek için eğri bacak şekillendirme estetiği yapılabilir. Bu işlemde genellikle yağ enjeksiyonu uygulaması tercih edilir. Hastanın kendi vücudundan alınan yağ işlemden geçirildikten sonra çarpık görünüme sebebiyet veren bacak bölgesine transfer edilir. Bu yöntem ile özellikle çarpık bacak görünümünde son derece başarılı bir netice elde edilmesi mümkündür. Son yıllarda Kök hücreden zenginleşmiş yağ enjeksiyonu tercih edilen metotlardan biridir.

Detaylı bilgi ve hızlı randevu için hemen sizi arayalım

Estetik Bacak Protezi

Çarpık görünümlü bacak yapısını düzgünleştirmek için kullanılan tekniklerden biri de bacak içerisine protez yerleştirilmesidir. Genellikle iç bacak içerisine yerleştirilen estetik bacak protezi bazın dış hattına ya da hat boyunca da yerleştirilir. Dizin arka bölümünden, yaklaşık olarak 2,5 cm kesi uygulanması ile gerçekleştirilen ameliyat, aslında kolaj bir cerrahi müdahaledir. Sonucu kalıcı olduğundan çarpık bacak düzeltmede çok tercih edilen tekniklerden biridir. Baldır kaslarına da silikon implant yerleştirilebilir. Kolay bir teknik ile baldırların daha düzgün bir görünüm alması için bu ameliyat yöntemi uygulanabilir. Bacağa silikon protez yerleştirilmesine dair ameliyatlar, operasyon sonrasında istirahat gerektirir. Hastanın bir hafta ya da 10 gün gibi kısa bir sürede günlük yaşantısına geri dönmesi mümkündür. Dolayısıyla hasta için de uzun bir iyileşme süreci gerektirmez.

Estetik Bacak Yağ Enjeksiyonu

Estetik açıdan düzgün görünen bir bacak yapısı elde etmek için estetik bacak yağ enjeksiyonu işlemi tercih edilebilir. Bacaklar kapalıyken iki bacak arasındaki açıklığı gidermek, bacaklardaki çöküntüleri dolgunlaştırmak gibi işlemler için hastanın kendi vücudundan alınan yağ, bacak bölgesine transfer edilir. Genellikle kök hücreden zenginleşmiş yağ enjeksiyonu tekniği tercih edildiğinden, transfer edilen yağların büyük bölümü mevcudiyetini korur. Dolayısıyla bir süre sonra bacak görünümünün eski haline dönmesi de engellenmiş olur. Bacağa yağ enjeksiyonu yapıldığında, kilo alıp vermeye bağlı olarak görünüm etkilenir. Çünkü kök hücreden zenginleşmiş yağ enjeksiyonu yağ hücrelerinin yağ enjeksiyonu sonrası daha fazla oranda yaşamasını sağlar.

Bacak İnceltme Estetiği Ameliyatı

Kalın bacakları inceltmek için genellikle Superdry adı verilen teknik kullanılır. Bacağı kalınlaştıran dokunun yağ olduğu tespit edildikten sonra bu teknik devreye girer. Ancak kalın bacak görünümü sadece yağdan değil baldır kaslarından da kaynaklanıyor olabilir. Bu durumda botoks ile kasların hacminin azalması sağlanabilir.

YouTube Kanalımız

Anlaşmalı Hastane & Otellerimiz

Sosyal Medya Hesaplarımız:

İletişim

Hızlı Randevu

📍 Adnan Kahveci Mahallesi Kalkan Sokak DoraPark Sitesi 3 C1 Blok Dükkan 13 No:4/4 Beylikdüzü/ İstanbul

İnternet sitesi tasarımı Esey Ajans tarafından tasarlanmıştır.

Copyright © 2023. Tüm hakları saklıdır.