BBL (Popo Kaldırma)

Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

POPO ESTETİĞİ VE BBL

Vücut ile orantılı, yandan bakıldığında belirgin, yuvarlak hatlara sahip ve pürüzsüz kalça, dünya genelinde “güzel kalça” algısını yönetir. Güzel ve estetik bir kalça görünümü, estetik cerrahi işlemler ile mümkün. Yağ enjeksiyonu, silikon protez, fazla doku ve deri çıkarılması gibi çeşitli işlemler yardımı ile hem kadınlar hem de erkekler güzel bir kalça görünümünü elde edebilir. İhtiyaç duyulması halinde, farklı medikal estetik işlemler ile kombine yapılan ameliyatlar, beklentileri karşılayan bir görünüm elde etmek için tercih edilebilir. Bunun için son derece güvenli olan kalça estetiği uygulamalarından faydalanmak yeterli olacaktır.

Silikon Popo Protezi ile Kalça Estetiği

Popoya silikon implant yerleştirilmesi için popo yarısının birleştiği bölgeye bir kesi uygulanır. Silikon protezler bu bölgeden yerleştirilir. Ardından vücutta kendiliğinden kaybolan dikişler ile kesi kapatılır. Bu işlemde kullanılan protezlerin yapısı, meme protezlerinde kullanılan silikonlardan daha sert bir yapıya sahiptir. Ameliyat genel anestezi uygulanarak gerçekleştirildiği için hastanın ağrı ya da acı hissetmesi mümkün değildir. Ameliyathane koşullarında gerçekleştirilen kalça estetiği ameliyatı yaklaşık olarak 2 saat sürer. Ameliyattan bir hafta sonrasında hasta günlük yaşantısına geri dönebilir.

Yağ Enjeksiyonu ile Kalça Estetiği

Genellikle kalçanın dolgunlaştırılması ya da kalçada meydana gelen çöküntülerin giderilmesi amacıyla yapılan yağ enjeksiyonu ile popo estetiği etkisi çok uzun olmayan bir işlemdir. Hastanın kendi vücudundan alınan yağ dokusu kalçaya enjekte edilir. İstenen dolgunluk elde edilene dek yağ enjeksiyonu seanslarına devam edilebilir. İyi bir teknik kullanılırsa kalçaya transfer edilen yağ dokusunun vücut tarafından emilimi azaltılır. Daha uzun süre etkisi devam eden bir etki için kök hücreden zenginleşmiş yağ enjeksiyonu tekniği tercih edilebilir. Bu durumda transfer edilen yağ hücrelerinin emilimi daha az olacak ve kalçadaki dolgun görünüm uzun süre mevcudiyetini koruyacaktır.

Popo Dikleştirme Estetiği

Bazen genetik yapı bazen de kilo kaybetmeye bağlı olarak kalçalarda aşağı yönlü bir sarkma meydana gelmektedir. Giyim konusunda da sıkıntı yaratabilen sarkmış kalça görünümü estetik kalça ameliyatı ile düzeltilebilir. Bu durumda kalça dikleştirme ameliyatı gerçekleştirilmektedir. Fazla olan yağ dokusu ve derinin çıkarılması ile birlikte kalan dokular şekillendirilir. Yukarı yönlü bir askılama tekniği uygulanır ve bu sayede dikleştirme işlemi tamamlanır. Bu ameliyatta kesi mevcut olduğundan ameliyat izi kalmaktadır. Ancak bu izin görünümü 1 yılda cildin kendi rengini alması ile hafifler. Ayrıca iç çamaşırı içerisinde kalan bir iz olduğundan bikini gibi giyimlerde dışarıdan görünmez. Ancak belirgin iz bu ameliyat için sınırlandırıcı olabilir.

Popo Küçültme Estetiği

Vücut ölçülerine uygun bir kalça görünümü için liposuction ile kalça küçültme ameliyatı gerekirse birlikte yapılabilmektedir. Kalçadaki fazla yağ önce parçalanır ya da sıvı hale getirilir. Sonrasında vücuttan çıkarılarak kalçanın şekillenmesi sağlanır. Bu işlem genellikle genel anestezi ile yapılır. Dolayısıyla hastanın acı ya da ağrı gibi hisler olmadan ideal ölçülerde bir kalça görünümüne sahip olması mümkündür.

Son yıllarda geliştirilen vaser tekniği ile liposuction uygulanması halinde popo estetiği çok daha başarılı neticeler elde edilmektedir. Çünkü bu teknikte kullanılan vaser ile hangi bölgeden yağ alınması gerektiği çok daha net bir şekilde belirlenir. Uygulama alanındaki yağ dokusu sıvılaştırılır ve vücuttaki diğer dokulara, sinir ve damarlara hatta cilde hiç bir zarar verilmeden işlem kısa sürede tamamlanabilir. Elbette bu kolay uygulama, hastanın iyileşme süresini de ciddi oranda kısaltır. Küçültme ile birlikte istenirse kalçadaki şekil bozukluğuna neden olan yağ tabakasının alınması da mümkündür.

Detaylı bilgi ve hızlı randevu için hemen sizi arayalım

BBL  (BREZİLYA POPOSU) POPO ESTETİĞİ ;

Brezilyalı kadınların ortak özelliği olan kalçaların dik, dolgun ve sıkı bir formda olması genetik özelliklerinden kaynaklanmaktadır. Dolgun bir popo kalıtımsal olarak geçen genetik bir miras özelliğindedir. Doğru ve sağlıklı beslenme ile beraber yapılan kalça kaslarına yönelik egzersizlerin her ne kadar kalça görünümünü değiştirdiği söylense de bunun gerçekleşmesi çok uzun zaman alabilmektedir. Kalça ve popo bölgesine uygulanan estetik operasyonlarla çok daha dolgun, çok daha çekici görünen ve daha diri görünen kalçalara sahip olabilir vücudunuzun formunu daha kıvrımlı hale getirebilirsiniz. Popo dikleştirme ameliyatıyla kalçalarınızı daha kalkık hale getirebilir, estetik olarak kadınsı formlara sahip olabilirsiniz.

Popo Estetiğinde Yağ Enjeksiyonu

Dünya genelinde en fazla yapılan estetik operasyonlardan biri olma özelliğindeki Brezilya Kalçası (Brezillian Butt Lift-BBL) teknolojideki ilerlemelerle beraber çok daha kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Yapılan estetik müdahalede herhangi bir iz kalmadığı için Brezilya kalçasına İzsiz Popo Estetiği de denilmektedir.

Kadınlarda yaşın ilerlemesiyle beraber ya da doğumsal faktörlere bağlı olarak kalçada sarkma olabilir. Brezilya kalçası estetiğinde, öncelikle kişinin hangi bölgesinden, ne kadar yağ alınacağı belirlenir. Daha sonra kişinin bölgesel yağlanma yaşadığı göbek, bel gibi bölgelerinden alınan yağların enjekte edilme noktaları işaretlenir. Özel kanüller aracılığıyla vücuttan çekilen yağ hücreleri, kişinin kalça bölgesine kademeli olarak enjekte edilir. Yağ enjeksiyonunun katmanlı olması yapılan estetiğin kalıcılığını artırmaktadır.

Yağ Dolgusuyla Popo Estetiği Kalıcı mıdır?

Yağ dolgusu ile popo büyütme işlemi kalıcılığı olmayan bir işlemdir ve düzenli olarak tekrarı önerilir. Yağ transferi uygulaması sırasında, popoya enjekte edilen yağ katmanlı olarak uygulandığında kalıcılık süresi normal uygulamalara oranla biraz daha fazla olmaktadır. Popoya yağ enjekte edilme işleminden  sonra  yağ dokusunda 1 ile 1,5 yıl içerisinde azalma ve yağ dokusu kaybolması yaşanır. Popo bölgesine yapılacak olan yağ transferinde kişiden alınan yağ eşit olarak iki kalçaya da transfer edilir. Yani kalçadaki büyüme, kişiden alınan yağın miktarına bağlıdır.

YouTube Kanalımız

Anlaşmalı Hastane & Otellerimiz

Sosyal Medya Hesaplarımız:

İletişim

Hızlı Randevu

📍 Adnan Kahveci Mahallesi Kalkan Sokak DoraPark Sitesi 3 C1 Blok Dükkan 13 No:4/4 Beylikdüzü/ İstanbul

İnternet sitesi tasarımı Esey Ajans tarafından tasarlanmıştır.

Copyright © 2023. Tüm hakları saklıdır.